Pūpoli zied

15.03.2024.

Īsi pirms brīvdienām mūsu skolas pirmsskolas grupiņas dejotāji kopā ar skolotājām Agnesi, Sarmu un Daigu devās uz Mazozolu klubu, lai piedalītos pavasara sadancošanas koncertā “Pūpoli zied”. Skaisti sapostajā klubā mūs ļoti sirsnīgi sagaidīja gan Mazozolu, gan Meņģeles dejotāji un skolotājas. Šogad pirmo reizi šādā koncertā piedalījās arī dejotāji no Zaubes pamatskolas.
Koncerts iesākās ar ļoti skaistu un atbilstošu dziesmu ‘Pūpoliņi” un tad jau – jautras un sirsnīgas dejas dažādu vecumu dejotāju izpildījumā – gan tās, ar kurām Mazozolu un Zaubes dejotāji piedalīsies skolēnu Deju svētku skatē, gan tās, kuras patīk pašiem dejotājiem un skatītājiem- par pelēm, kaķiem, ežiem, sauli- par visu to, kas pavasarī mostas un priecājas.
Koncerts bija ļoti skaists un ātri pagāja. Mums ļoti patika gan dejot uz lielās skatuves, gan sapostais klubs, gan kopīgā fotografēšanās  un saldumi koncerta noslēgumā. Ļoti gaidīsim kaimiņu skolu dejotājus ciemos ar saviem priekšnesumiem arī mūsu skolā!         sk. Daiga