Aktīvi kopā!

18.05.2024.

8.maijā, turpinot pagājušajā gadā Madlienas  vidusskolas aizsākto tradīciju, aicinājām kaimiņu skolu 1.-6.klašu komandas no Ķeipenes, Madlienas, Mazozoliem, Meņģeles, Lēdmanes un Suntažiem, lai kopīgi sacenstos dažādās stafetēs  “Aktīvi kopā”. Tā kā pagājušajā mācību gadā mūsu skolas komanda guva uzvaru, tad šoreiz mūsu pienākums bija organizēt šīs sacīkstes.

Stafetes notika divos apļos, kur katrā no tiem bija septiņi sportiski, veiksmes, atjautības un saliedētības pārbaudījumi.

1.vieta – Madlienas vidusskolai,  līdz ar to ceļojošais kauss atkal atgriezās pie madlieniešiem! 2.vietā ar vienādu punktu skaitu izrādījās Suntaži un Lēdmane, bet izlozē paveicās  lēdmaniešiem, kuri nākamajā gadā būs sacensību rīkotāji. 3.vieta – Mazozolu skolai, 4.vieta –Meņģelei  un 5.vieta –Ķeipenei  un mājiniekiem. Paldies tiesnešiem (skolotājiem un skolēniem) par interesantajiem stafetes posmiem. Paldies sporta skolotājam Arvīdam Bogdānam par organizatorisko darbu! Īpaša pateicība no visu komandu sportistiem skolas pavārītēm par garšīgo zupu!